З роботою ситуаційного центру поліції Закарпаття познайомилися студенти УжНУ

Опубліковано:

Начальник управління організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування Головного управління Національної поліції у Закарпатській області Йосип Машкаринець провів пізнавальну екскурсію для студенток-практиканток УжНУ та ознайомив їх з роботою ситуаційного центру.

Під час екскурсії студенти дізналися, що ситуаційний центр в поліції Закарпаття створили для покращення роботи правоохоронців в краї. Дзвінки зі всієї області, які надходять на лінію "102", обробляються саме спеціалістами ситуаційного центру. Вони займаються збором інформації та відповідним реагуванням на заяви та повідомлення громадян про скоєні правопорушення. 

"Поки що в області діє близько 200 камер відеоспостереження. Протягом доби надходить кілька сотень викликів. Реагування на повідомлення, що надходить на лінію "102", відбувається менш як за 2 хвилини. Забезпечують безперервну роботу ситуаційного центру 16-17 співробітників", – розповів Йосип Машкаринець.

Ситуаційний центр позитивно вплинув на розкриття злочинів в області. Студенти дуже зацікавилися роботою спеціалістів центру і відзначили, що побачити роботу правоохоронців зсередини стало для них цінним досвідом.

Андріана Снарська, студентка 2 курсу УжНУ для поліції Закарпаття

Про Захід