В Ужгороді телефонні шахраї представляються співробітниками прокуратури

Опубліковано:

Надходять повідомлення про те, що невідомі особи телефонують місцевим мешканцям та представляючись працівниками прокуратури просять перерахувати кошти на банківський рахунок.

Так, зловмисники, телефонуючи, представляються працівниками органів прокуратури та просять перерахувати їм різні суми грошей, надаючи відповідні платіжні реквізити.

Наразі відомо вже про декілька таких випадків шахрайства.

Прокуратура Закарпатської області звертається до громадськості, суб'єктів господарювання, керівників органів державної влади та місцевого самоврядування бути обачними, не піддаватися на провокації, а у разі отримання інформації про такі пропозиції, вчинення протиправних дій від імені працівників органів прокуратури області, негайно інформувати прокуратуру області за телефоном гарячої лінії (0312) 61-35-60 або відповідний підрозділ Національної поліції за номером телефону 102.

Також нагадуємо, що за вказані протиправні дії передбачена кримінальна відповідальність згідно ст.190 КК України (шахрайство), інформує прес-служба прокуратури Закарпатської області.

 

Про Захід