Залізничники підпишуть Угоду про співпрацю із Закарпатським обласним центром зайнятості

Опубліковано:

Підписання Угоди відбудеться завтра, 5 липня,  о 10.00 у Залі засідань Закарпатського обласного центру зайнятості, інформує Відділ організаційно-інформаційної роботи та архівної справи Закарпатського ОЦЗ.
 

У Закарпатській області функціонує понад 20 підрозділів ПАТ “Укрзалізниця”, кількість вакансій від яких, що реєструються у Закарпатській службі зайнятості, щороку збільшується. Так у 2017 році було заявлено 278 вакансій, а цього річ вже 380 і співпраця набирає нових обрисів. З метою проведення спільних заходів спрямованих на підтримку зайнятості, оперативного добору та професійної підготовки фахівців для підрозділів регіональних філій, між ПАТ “Укрзалізниця” та Державною службою зайнятості у травні 2018 року підписано Меморандум про співпрацю.
У рамках реалізації положень даного документу 05 липня у Залі засідань Закарпатського обласного центру зайнятості відбудеться засідання за “круглим столом” на тему: „Співпраця Закарпатської обласної служби зайнятості з ПАТ “Укрзалізниця” в реалізації державної політики зайнятості”.
У програмі “круглого столу”:
 – Обговорення спільних дій спрямованих на підтримку зайнятості, оперативний добір та професійну підготовку фахівців для підрозділів ПАТ “Укрзалізниця”. 
– Підписання Угоди про співпрацю між директором Закарпатського обласного центру зайнятості та керівниками виробничих підрозділів ПАТ “Укрзалізниця” у Закарпатській області.
– Презентація послуг служби зайнятості та інноваційних підходів у роботі з клієнтами (електронний кабінет роботодавця, відео презентація підприємств), можливості служби зайнятості щодо підготовки кадрів для підприємств “Укрзалізниці”.
Буде надана можливість отримати коментарі учасників.

Про Захід