В Ужгороді на площі Петефі фасади оформлять в єдиному стилі

Опубліковано:

Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв доручив управлінню містобудування та архітектури підготувати концепцію впорядкування фасадів магазинів і оформлення вивісок закладів на перших поверхах будівель на площі Шандора Петефі в єдиному стилі.

Як відомо, на площі провели заміну комунікацій, уже викладено кам'яною бруківкою, яку раніше забрали з кількох вулиць міста, значну частину пішохідної зони. Із правого боку, біля пішохідного мосту, видно чіткі обриси майбутньої велодоріжки. Роблять також лунки для дерев, які висадять на площі, місця для підключення ліхтарів, незабаром почнуть викладати тротуари.

Сьогодні Богдан Євстафійович безпосередньо на місці робіт провів нараду з головним архітектором Олегом Боршовським, директором департаменту міського господарства Володимиром Бабидоричем, представниками підрядної організації, виконавцями. Внесли деякі корективи в хід проведення капітального ремонту, обговорили відновлення огорожі біля виходу на міст, підсвічування фасадів тощо, інформує прес-служба Ужгородської міськради.

Про Захід