На Рівненщині селянин поколов поліцейського вилами

Опубліковано:
В ізоляторі тимчасового нині тримання перебуває 33-річний мешканець с. Стовпець Рівненської області, котрий 1 липня наніс тілесні ушкодження інспектору поліції, який прибув на повідомлення про конфлікт між сусідами.
 

Близько 21.00 до поліції місцева жителька повідомила, що на вул. Шевченка у неї виник конфлікт з сусідом. На подію скерували групу реагування у складі двох інспекторів на службовому авто, повідомляє "ОГО".

Під час спілкування зі свідками події, ті повідомили поліцейським, що хуліган має з собою незареєстровану вогнепальну зброю і разом з товаришем напередодні залякував нею людей.

Чоловіка, на якого вказали очевидці застали удома, той перебував у стані алкогольного сп'яніння і поводив себе агресивно, наявність зброї заперечував. Коли інспектор повернувся до службового авто, хуліган вихопив вила і завдав спершу кілька ударів по автівці, а потім поліцейському. Відтак з місця події втік.

Його затрималинеподалік дому рідного брата. Там виявили й незареєстровану рушницю, яку вилучили і відправили експертам. 

Потерпілого, 25-річного сержанта госпіталізували у травматологію із колотим пораненнями плеча, грудей та струсом мозку. Він у стані середньої тяжкості.

Зловмисника затримали. Розпочато кримінальне провадження.

 

Про Захід