На КПП “Ужгород” словак позбувся своєї автівки

Опубліковано:

Все через приховані цигарки, повідомляє ДФС у Закарпатській області

Сьогодні, 1 липня 2018 року, працівники митниці під час поглибленого огляду "Skoda SUPERB" 2011 року випуску, в пункті пропуску "Ужгород" Закарпатської митниці ДФС виявили приховані від митного контролю цигарки.

Громадянин Словаччини планував перетнути кордон із Словаччиною. Для проходження митного контролю іноземець обрав смугу руху "зелений коридор" та повідомив, що не перевозить приховані від митного контролю товари та предмети. Проте, працівники митниці, врахувавши ризики, скерували автомобіль для поглибленого огляду. В результаті якого у спеціально обладнаних сховищах (тайниках), митники виявили 894 пачки тютюнових виробів.

Таким чином, іноземець скоїв дії спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю шляхом використання засобів, що ускладнюють виявлення тютюнових виробів.

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого частиною 1 статті 483 Митного кодексу України. На підставі статті 511 Митного кодексу України за протоколом про порушення митних цигарки та автомобіль вилучено.

 

 
Про Захід