На Тернопільщині прикарпатець з допомогою місцевих мешканців зробився наркоплантатором

Опубліковано:
170 000 гривень мешканець Івано-Франківщини пропонував керівнику Монастириського відділення поліції Тернопільщини за не притягнення до кримінальної відповідальності за вирощування нарковмісних рослин. Під час передачі половини суми зловмисника затримали працівники Тернопільського департаменту внутрішньої безпеки. 

– Чоловік планував збувати на території Тернопільської, Івано-Франківської та сусідніх областей марихуану. Також в автомобілі, яким користувався прикарпатець, виявили і вилучилиавтомат. Порушника затримали, повідомляє "Галас".

 
 
Конопляну плантацію вартістю у кілька мільйонів гривень викрили оперативники Тернопільської області. На одному з хуторів Монастириського району мешканець Івано-Франківська розпочав незаконну аграрну діяльність. На близько тридцяти сотинах він висадив елітні сорти наркотичної рослини. Допомагали йому місцеві мешканці.
 
 
Щоб уникнути відповідальності, іногородній "підприємець" спробував домовитися з місцевим начальником поліції. 
 
 
Наразі оперативники вилучили 77 кущів коноплі з ділянки жінки та близько двох кілограм сушених рослин. Ще 500 рослин зрізали з території іншого господарства. Триває документування на ще двох городах. Уся конопля буля доглянута. За попередніми даними – це елітні сорти нарковмісних рослин. Одна насінина коштує близько 10 доларів. Територію охороняли з бійцівською собакою.
 
 
Триває слідство.
Про Захід