9-ий Закарпатський Парад Наречених: Програма

Опубліковано:

У День Конституції України, 28 червня, в Ужгороді відбудеться Парад Наречених
Розпочнеться день із забігу наречених Runaway Brides. Дівчата у весільних сукнях та спортивному взутті пробіжать близько 500 метрів – від площі Поштової до площі Народної. 
9:30 – збір учасниць на пл. Поштовій
10:00 – старт

Удень учасниці Параду розділяються на групи, і кожна група працюватиме на власною програмою, здебільшого робитимуть фотосесії на різних локаціях. Відтак усі групи зберуться разом, журі оцінюватиме претенденток на перемогу у номінаціях.

19:00 – автопробіг весільного кортежу вулицями міста.

19:30 – піший Парад Наречених від площі Поштової через центр міста до Закарпатського обласного музично-драматичного театру.

20:00 – фінальна шоу-програма на площі біля театру. Кожну групу наречених презентуватимуть, нагороджуватимуть переможниць в 11 номінаціях. Буде традиційний благодійний "танець молодої", де всі охочі, зробивши внесок, зможуть затанцювати з будь-якою з наречених. Також у програмі: Студія сучасного танцю "Бліц", показ дитячої колекції суконь, які створила Роксолана Новак (Roxolana Novak), яскраве діодне шоу покаже Циркова арт-студія Dragonfly та виступ гурту "Марина і компанія".

23:00 – Парад Наречених Afterparty у клубіПанорама Лаунж. Для дівчат у весільних сукнях – вхід вільний!

Прес-служба Ужгородської міськради.

Про Захід