Об’єднані сили повідомляють про 5-х поранених українських військових за добу

Опубліковано:

Прес-служба операції Об'єднаних сил повідомляє, що протягом минулої доби ситуація в районі проведення операції залишалася важкою, але контрольованою. У першій половині доби ворог активно застосовував ствольну артилерію та міномети, а ввечері на деяких ділянках лінії зіткнення – БМП.

Бої тривали в районі населених пунктів Новотошківське, Кримське, Світлодарськ та Золоте на Луганщині. На донецькому напрямку стріляли поблизу Кам'янки, Пісків та Авдіївки. Але найактивніші бойові дії упродовж доби точилися на маріупольському напрямку.

Підрозділи Об'єднаних сил не дозволяли противнику покращити тактичне положення, вели активну оборону та давали адекватну відповідь ворогу. За даними розвідки, трьох окупантів було знищено та ще чотирьох поранено. Ворог також втратив одну одиницю автомобільного транспорту. Але і серед наших армійців є поранені – п'ятеро захисників були шпиталізовані після отримання поранень.

Також повідомляється, що в зоні відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” мобільна розвідувальна група виявила та затримала двох невідомих осіб. Виявилося, що затримані були ворожими розвідниками. Раніше вони мали проблеми із законом, а один із них і на теперішній час перебуває у розшуку на території України

Про Захід