Фестиваль BELIVE відсвяткує день молоді спільно з благодійним фондом таблеточки

Опубліковано:

BELIVE — це фестиваль міських культур. Він створений для тих, хто любить урбаністику, друзів і розваги. За всі роки існування України — це вперше, коли Олімпійський перетвориться на справді фестивальний центр. Проте організатори BELIVE думають не лише про розвиток молоді та розваги. Фестиваль разом із фондом Таблеточки приготували сюрприз, а саме одноденний charity-квиток на неділю, 24 червня.

Весь виторг від продажів квитків за останній день буде перерахована фонду. Крім того, кожен охочий може купити абонемент на всі дні фестивалю трохи дорожче — а усі ці роші також будуть перераховані в фонд.

Як каже Роман Тугашев, співорганізатор фестивалю BELIVE: “Проблема, якою опікується фонд Таблеточки, надзвичайно актуальна і важлива. Спочатку у нас була ідея просто допомогти фінансово, зробивши відрахування від кожного проданого квитка. Однак для підопічних фонду важлива не тільки фінансова, а й емоційна підтримка. Саме тому ми в певному сенсі “подарували” останній день фестивалю фонду. Хочемо встановити новий рекорд відвідуваності Олімпійського, зібравши максимальну суму для Фонду і подарувавши фантастичні емоції для їх підопічних”.

Про Захід