Лише один день на профілактичний огляд дітей – тепер це можливо

Опубліковано:

Літо – найкращий час, аби перевірити здоров'я ваших дітей та покращити його, підготувавши до складного шкільного періоду. У цьому переконані фахівці найбільшої мережі медичних лабораторій на Закарпатті "АСТРА-ДІА", котрі вже третє літо поспіль запрошують свідомих батьків скористатися вигідною акцією зі знижкою у 20% на три пакети аналізів.

"Перевірка здоров'я дитини шляхом здачі аналізів крові, сечі і калу повинна бути обов'язковою щорічною процедурою у кожній сім'ї, – зауважує головний лікар лабораторій "АСТРА-ДІА" Валентина Леміш. – Звичайний загальний аналіз крові може розповісти багато чого про зміни в організми, про можливі запалення, алергію, анемію тощо. Протягом року батькам зазвичай не вистачає часу на профілактичні огляди своїх дітей, тому ми пропонуємо присвятити цій процедури один день літа. У наших лабораторіях та пунктах здати аналізи можна швидко, комфортно, а тепер ще й зі знижкою".

Забір аналізів для профілактичних педіатричних оглядів можна здійснити в одному із 24-х пунктів лабораторної мережі "АСТРА-ДІА" у всіх найбільших містах і селах Закарпаття. Це дуже зручно, адже результати досліджень лабораторія надасть протягом 24 годин з часу забору аналізів, причому отримати їх можна як у лабораторії в роздрукованому вигляді, так і дистанційно – зайшовши на сайт мережі, отримавши листа на електронну пошту чи повідомлення з посиланням на смартфон.

"У нас батьки можуть забути про кількагодинні черги у державних поліклініках і плач наляканих дітей. Процедура відбувається швидко, час очікування є мінімальним, до того ж маленьким діткам не потрібно її вистоювати, можна присісти відпочити або погратися, – веде далі Валентина Леміш. – Перед вступом до дитсадка чи школи, як правило, дуже багато дітей з батьками мусять висидіти у чергах, аби здати аналізи і потрапити до педіатра за медичною довідкою. Нам хочеться спростити батькам хоча би частину цієї неприємної процедури, до того ж гарантувати, що аналізи будуть виконані швидко і, головне, якісно. У лабораторіях "АСТРА-ДІА" працює високотехнологічне японське та німецьке обладнання, аналогів якому на Закарпатті більше немає. Ми використовуємо для забору крові на аналізи одноразові вакуумні системи, а ризик переплутати їх унеможливлюється завдяки тому, що кожен аналіз маркується спеціальним кодом. Тому наші клієнти можуть бути упевненими у правильності результатів".

Знижка у 20%  діє з 11 червня до 1 вересня на три пакети аналізів для дітей від народження до 18-річного віку. Мінімальний пакет включає загальний аналіз крові (визначає 24 основних показники, 9 додаткових і ШОЕ) та загальний аналіз сечі з мікроскопією осаду. Коштує така послуга зі знижкою 145 гривень.

Комплекс № 2 до загального аналізу крові та сечі пропонує дослідити кал дитини на виявлення яєць гельмінтів. Такий пакет аналізів коштує трохи дорожче – 210 гривень. А для тих батьків, хто бажає дізнатися, чи немає в організмі їхніх дітей таких розповсюджених і таких неприємних паразитів гостриків, є третій пакет аналізів, у якому, окрім досліджень крові, сечі та калу, є ще й аналіз-зішкріб, здатний виявити у дитини ентеробіоз. Таке дослідження вже зі знижкою коштує 270 гривень.

Перед тим, як прийти у лабораторії "АСТРА-ДІА", його фахівці радять батькам подзвонити за номерами телефонів найближчої лабораторії і уточнити правила забору аналізів. Щоліта, починаючи з 2015 року, вигідною пропозицією від мережі лабораторій користуються 200-300 малих пацієнтів та їхніх батьків. Те, що закарпатці довіряють "АСТРА-ДІА", доводить і той факт, що великим спектром послуг мережі лабораторій щодня користуються близько тисячі людей. Цьогоріч "АСТРА-ДІА", створена ще у 2008 році, святкуватиме своє 10-ліття, тож вже у липні шукайте на сайті мережі лабораторій та на їхніх сторінках у соцмережах повідомлення про нові акції, знижки та подарунки.

Дбайте про здоров'я своїх дітей разом із "АСТРА-ДІА"!  

Про деталі акції та усі важливі подробиці вам розкажуть за номерами телефонів:

(0312) 64 46 75;

067 312 66 69;

050 338 17 48.

Про Захід