На Ужгородщині вшанували медиків

Опубліковано:

Днями медики Ужгородського району відзначали своє професійне свято – День медичного працівника. Святковий концерт з цього приводу проходив у коледжі культури та мистецтв, куди були запрошені і лікарі, і медсестри, і молодший технічний персонал закладу та інші.
Щирі слова вітань та подяки висловили медикам району заступник голови районної ради Степан Мацко та перший заступник голови РДА Олександр Гарновдій, головний лікар Ужгородської районної лікарні Олег Голуб та головний лікар Центру первинної медико-санітарної допомоги Лариса Шинкаренко. З вуст вітаючих звучали побажання добробуту, достатку, поваги та успіхів у нелегкій лікарській праці. 
За сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток медичної практики та з нагоди професійного свята керівництво району вручили кращим медичним працівникам Грамоти та Подяки Ужгородської районної ради та райдержадміністрації. 
По завершенні урочистої частини на гостей та присутніх чекав святковий концерт, інформує прес-служба Ужгородської райради.

Про Захід