Мукачівці випробували новинки та гібридні технології від «Toyota» (Фоторепортаж)

Опубліковано:
 
9-го червня, в суботу мукачівцям презентували нові моделі від Тойота, а також влаштували показовий тест-драйв. З новітніми технологіями автомобілебудування присутніх ознайомив офіційний дилер Тойота Центр Ужгород "Карат Мотор" в Закарпатській області. Подібний захід від представників японського бренду цьогоріч проводився вперше. Місце проведення заходу символічне, адже мукачівці саме нещодавно святкували чергову річницю свого рідного міста.
 
 
Відвідувачам заходу презентували одразу чотири тестових автомобілі, серед них нова Toyota Camry, компактний та сучасний  Toyota C-HR, легендарна Toyota Corolla та гібридний кросовер Toyota RAV4. Відвідувачі могли не  тільки ознайомитися з новими моделями культового автомобільного бренду, але й дізнатися про сучасні гібридні технології, сісти за кермо і відчути себе власником Toyota.
 
 
У рамках проекту ДРАЙВЕКО, тест-драйв гібридного RAV4 фіксувався автоматизованою системою, що відслідковувала детальний маршрут автомобіля та його розхід. Таким чином, по завершенню тест-драйву кожен міг дізнатися, скільки він проїхав в режимі електродвигуна.
 
 
Окрім цього, на площі біля ратуші функціонував інформаційний намет та працювала брендова фотозона, де кожен мав можливість зробити на згадку пам'ятне фото.
 
 
Про Захід