Водій розпивав алкогольні напої на місці вчиненої ДТП (Фото)

Опубліковано:

Учора, близько 21-ї години патрульним надійшло повідомлення, що на вулиці Грушевського в місті Ужгород сталась ДТП без потерпілих.

На місці інспектори побачили автомобілі Mitsubishi Pajero та Volkswagen Passat з характерними механічними пошкодженнями.

Поліцейські з'ясували, що водій Mitsubishi під час руху не був уважним, не витримав безпечну дистанцію та скоїв зіткнення із Volkswagen. 43-річний винуватець аварії після вчинення ДТП відкрив пляшку пива і почав її розпивати. Також, водій не пред'явив жодних документів на права керування автівкою.

Згідно чинного законодавства, патрульні запропонували чоловікові на місці пройти огляд на стан сп'яніння за допомогою "Драгера", на що той погодився. Результат огляду склав 2.72 проміле.

На громадянина інспектори склали відповідні матеріали, які будуть направлені в суд. За те, що водій вживав алкоголь після скояння ДТП патрульні склали адміністративний протокол за ч. 4 ст. 130 КУпАП (Вживання водієм алкоголю, наркотиків, а також лікарських препаратів, виготовлених на їх основі після того, як авто зупинили та до медогляду) — штраф 20 400 грн та позбавлення прав на три роки.

Патрульна поліція Закарпатської області

Про Захід