Луганські підлітки побували в Ужгороді

Опубліковано:

Вчора, 7 червня, в Ужгородському прес-клубі, відбулася зустріч з дітьми із м. Попасна (Луганська область). Підлітки мали певні проблеми із законом, у супроводі служби пробації приїхали в Ужгород, аби навчитися новому, побачити можливості для розвитку та знайти для себе шлях, який веде до щасливого і здорового життя. На зустрічі були присутні представники із соціальних служб, пробації та патрульної поліції, інформує Патрульна поліція Закарпатської області.

Програму перебування для них підготувала ГО "Щасливі діти". Як розповіла представниця організації Людмила Сюзева, програма сприятиме тому, аби змінилися їхні погляди на життя.

Микола Прохоров, інспектор відділу зв'язків із громадськістю управління патрульної поліції в Закарпастькій області, розповів про важливість спілкування із дітьми, зустрічі патрульних поліцейських зі школярами, випадки правопорушень та як допомогти підліткам уникнути цього: "Дуже важливо самому хотіти змін. Якщо людина не хоче цього, ми ніяк не допоможемо. Від кожного індивідуально залежить, чи зможе він змінитися і повернути на хороший шлях, мати сім'ю, роботу, успіх, чи ні. Ви серйозні хлопці, приймайте рішення. Просто треба хотіти цього", – сказав поліцейський.

Про Захід