Поліцейські відвідали літні шкільні табори на Міжгірщині та Свалявщині

Опубліковано:

Працівники сектору ювенальної превенції під час літніх канікул зустрілись зі школярами навчально-виховного комплексу у с.Розтовиця Міжгірського району та старшокласниками у с.Тибава, що на Свалявщині.

Щоб убезпечити дітей під час літніх канікул та нагадати правила безпеки, поліцейські підготували для неповнолітніх тематичні зустрічі щодо попередження злочинності серед неповнолітніх, види відповідальності дітей і дорослих, правила поведінки під час купання у водоймах та вимоги щодо безпеки на дорозі, а також безпеки при користуванні мережі Інтернет.

Микола Селемон, інспектор ювенальної превенції Міжгірського відділення поліції відвідав школярів мовного літнього табору з вивчення німецької мови при навчально-виховному комплексі у с.Розтовиця. Поліцейський розповів про активний і пасивний відпочинок дітей під час літній канікул, про небезпеки, на які можуть наражатися неповнолітні на вулиці.

Про небезпеки у інтернет-мережі, спілкування з незнайомцями, правила поведінки на дорозі, водоймах знайомила учнів 8-9 класів загальноосвітньої школи с.Тибава Свалявського району інспектор ювенальної превенції Мирослава Іляшевич. У інтерактивній формі, моделюючи різні життєві ситуації, працівник поліції розповідала школярам про основні вимоги до неповнолітніх, задля безпечного відпочинку влітку.

Відділ комунікації поліції в Закарпатській області

Про Захід