За добу поліцейські Закарпаття зупинили трьох нетверезих водіїв

Опубліковано:

Три адміністративні матеріали за керування у стані алкогольного сп'яніння склали працівники груп реагування патрульної поліції Ужгородщини, Перечина та Мукачівщини.

0,3 проміле виявили в крові 23-річниго водія "ВАЗ" у селі Розівка на Ужгородщині. Молодий чоловік не мав водійського посвідчення та рухався автодорогою без освітленого номерного знака авто. На порушника правил безпеки дорожнього руху складено адмінматеріали за статтями 126 та 130 КУпАП.

Працівники групи реагування патрульної поліції Перечина задокументували факт керування напідпитку водієм автомобіля "Opel Astra". Місцевий мешканець порушив правила дорожнього руху, не впоравшись з керуванням з'їхав по вул. Шевченка у русло річки. При перевірці працівники поліції помітили у водія ознаки алкогольного сп'яніння, однак від проходження медосвідування чоловік відмовився. У присутності свідків на нього склали відповідні адміністративні протоколи, які направили до суду для прийняття остаточного рішення.

Випадок керування авто напідпитку зафіксували і поліцейські Мукачівщини у селі Великі Лучки. 26-річного чоловіка на автомобілі марки "Volkswagen Passat", близько 01:40 год, зупинили поліцейські по вул. Миру. На автівці не світила фара. Водій мав явні ознаки алкогольного сп'яніння, його освідчили у лікарні. Водія відсторонили від керування машиною, водійське посвідчення вилучили та склали відповідні адмінпротоколи.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Про Захід