В Ужгороді завершили поточний ремонт дорожнього покриття вулиці Генерала Свободи

Опубліковано:

Продовжується капітальний ремонт площі Шандора Петефі – роблять щебеневі основи та викладають кам'яну бруківку. На цій же площі триває реконструкція інженерних мереж. ФЕМ-плитку викладають у рамках капітального ремонту тротуарів на вулиці Юрія Гагаріна. Продовжують реконструкцію вулиці Олександра Можайського, капітальний ремонт вулиці Перемоги і вулиці Марії Заньковецької.

Поточний ремонт сьогодні проводять на вулицях Олександра Блистіва (Краснодонців), Генерала Свободи і Олександра Фединця, де на проїжджій частині кладуть бруківку. Підготовчі роботи і укладання ФЕМ-плитки – у рамках капремонту внутрішньоквартальної території за адресою вулиця Перемоги, 132. А на проспекті Свободи, 132 проводиться капітальний ремонт спортивного майданчика; на Айвазовського, 18 – капремонт водопроводу та каналізації житлового будинку, такі ж роботи – за адресою проспект Свободи, 30.

Працівники "Закарпателектробуду" встановлюють цоколі на опорах вуличного освітлення на Слов'янській набережній, міняють лампи на вулицях Іштвана Дендеші, Василя Балога (Івана Ваша), Олександра Попадинця (колишня Плеханова).

Викошування трави проводять на схилах Київської та Ботанічної набережних, площі Богдана Хмельницького ("УжАгромікс"), Михайла Грушевського ("УжБудСервіс"), у сквері на площі Шандора Петефі ("АВЕ-Ужгород"), Яна Гуса ("Наш добробут"). Працівники "УжАгроміксу" також прополюють квіти на вулицях Собранецькій, проспекті Свободи, вулиці Льва Толстого (біля облмуздрамтеатру) і підстригають живопліт на вулицях Яна Гуса, Собранецькій, Закарпатській.

Вночі КП КШЕП проводило механізоване прибирання вулиць. Ліквідовують стихійні смітники: на вулицях Срібляста, Федора Потушняка (Благоєва), Оноківській – "АВЕ-Ужгород"; Василя Комендаря (Джамбула) – "УжБудСервіс"; біля школи №6, на вулицях Одеській, Фредеріка Шопена, Підградській – "АВЕ-Ужгород".

Працівники комунального підприємства УККП видаляють аварійне дерево у мікрорайоні Дравці.

Про Захід