Ужгородець обікрав будинок колишньої дружини

Опубліковано:

В Ужгороді та Тячівському районі працівники сектору кримінальної поліції затримали шістьох підозрюваних у скоєнні крадіжок. Викрадені речі вилучили. За фактами відкриті кримінальні провадження.

Працівники відділу кримінальної поліції Ужгорода оперативно затримали підозрюваного в крадіжці металевих виробів. Про злочин на лінію "102" заявила 45-річна ужгородка. Жінка помітила, що хтось пошкодив двері на бойлерному приміщенні будинку і викрав металеві труби. Працівникам поліції знадобилося кілька годин для того, щоб встановити особу підозрюваного і затримати його.

Як з'ясували поліцейські, в крадіжці з проникненням підозрюється колишній чоловік потерпілої. У скоєному він зізнався і розповів, що труби встиг здати, а виручені гроші витратити.
За фактом слідчі Ужгородського відділу поліції розпочали кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України.
Ще п'ятьох підозрюваних у скоєнні крадіжок з проникненням затримали правоохоронці Тячівщини. За добу працівники сектору кримінальної поліції розкрили крадіжки в смт.Буштино, Солотвино та в селі Грушово.

Кілька днів тому в смт.Буштино двоє місцевих мешканців пошкодили замок на дверях підвалу односельця і викрали звідти дві пральні машини та водяний насос. 28-ми та 31-річний чоловіки затримані, наразі вони надають показові свідчення. Речові докази після проведення експертиз повернуть власнику.

Ще одну крадіжку з проникненням у приміщення правоохоронці розкрили в смт.Солотвино. Як повідомив потерпілий, із підсобного приміщення його дворогосподарства невідомі викрали два електрозварювальні апарати та електропили. Поліцейські з'ясували, що до скоєння злочину причетні двоє раніше судимих односельців заявника. У 29-ти та 21-річного солотвинців викрадені ними речі вилучили.

А в селі Грушово Тячівського району працівники сектору кримінальної поліції розшукали підозрюваного у викраденні двох акумуляторних батарей із підсобного приміщення пенсіонера. Раніше судимий 42-річний чоловік у скоєному зізнався.

За всіма фактами тривають досудові розслідування. Вирішується питання про обрання затриманим міри запобіжного заходу, інформує ГУНП у Закарпатської області.

 
Про Захід