Ужгородська малеча ласувала смакотами на «Ням-Ням-Фесті»

Опубліковано:

Сьогодні в Ужгороді у рамках відзначення Міжнародного дня захисту дітей у сквері Героїв Майдану в центрі міста вперше пройшов фестиваль-конкурс дитячих страв "Ням-Ням-Фест", інформує прес-служба Ужгородської міськради.

Кухарі 25 дитячих садочків та навчально-виховних комплексів представили на суд журі та малечі, яка прийшла на свято, свої кулінарні витвори саме для дітей, такі, котрі можна готувати в навчальних закладах і включати в меню.

До журі, яке оцінювало страви, входили: секретар Ужгородської міської ради, куратор галузі освіти й ініціатор фестивалю Андріана Габор, кондитер, відомий шоколадьє Валентин Штефаньо, технолог Ужгородського ВПУ № 20 Марта Прокопишина, директор ресторанного господарства "Ля Буше" Катерина Бугембаєва.

За смаколики журі виставляло бали і за рейтингом визначило найкращих у номінаціях: "Найоригінальніша презентація" – НВК "Гармонія", "Найкорисніші страви" – ДНЗ №21 "Ластовічка", "Солодка мрія" –ДНЗ №29 "Дивосвіт", "А такого не було ні в кого!" – ДНЗ №36.

Переможцям вручили сертифікати на 10 тисяч гривень для придбання кухонного обладнання та сертифікати на вечерю у ресторані "Ужгородський замок". Солодкий подарунок – торт "Ужгород" від відомого кондитера Валентина Штефаня та подяки від міського голови Богдана Андріїва за участь у фестивалі отримали усі учасники.

Про Захід