Держкомтелерадіо України оголошує черговий прийом робіт на здобуття премії імені В'ячеслава Чорновола

Опубліковано:

Премія присуджується щороку авторам нових оригінальних публіцистичних творів у галузі журналістики, що сприяють утвердженню історичної пам'яті народу, його національної свідомості та самобутності, опубліковані (оприлюднені) у завершеному вигляді протягом останніх трьох років, але не пізніше як за півроку до їх висунення, інформує прес-служба ОДА.
На здобуття премії, крім примірника твору на матеріальному носієві з підтвердженням його оприлюднення (примірники друкованих ЗМІ, телепередачі та радіопрограми на компакт-дисках у форматі DVD), також подаються: клопотання про присудження премії з короткою характеристикою твору та його автора; копія паспорта або паспортів кожного члена колективу.
Твори й супровідні документи подаються за такою адресою: 01001, м. Київ, вул. Прорізна, 2, Держкомтелерадіо (з поміткою "на здобуття Премії імені В'ячеслава Чорновола за кращу публіцистичну роботу в галузі журналістики").
З Положенням про премію можна ознайомитися на офіційному сайті Держкомтелерадіо.
Премія імені В'ячеслава Чорновола за кращу публіцистичну роботу в галузі журналістики присуджується з 2004 року відповідно до постанови Кабінету Міністрів України. Нині розмір премії становить  20 тисяч гривень.

Про Захід