У прокуратурі області обговорили нові підходи в організації роботи

Опубліковано:

У прокуратурі Закарпатської області відбувся навчально-методичний семінар на тему: "Нові підходи в організації роботи з питань розгляду звернень і запитів та особистого прийому громадян в органах прокуратури України".

В семінарі взяли участь керівники та прокурори структурних підрозділів регіональної прокуратури, а також, в режимі відеоконференцзв'язку -керівники місцевих прокуратур, їх заступники та прокурори місцевих прокуратур.

Відкриваючи роботу семінару, перший заступник прокурора області Іван Шимон довів до відома учасників основні аспекти організації роботи з особистого прийому, розгляду звернень громадян, звернень та запитів народних депутатів України в органах прокуратури України.

Принципові зміни в організації роботи з розгляду звернень та запитів в світлі положень Інструкції про порядок розгляду звернень і запитів та особистого прийому в органах прокуратури України, довела до відома присутніх начальник відділу організації прийому громадян, розгляду звернень та запитів Валентина Фрицюк.

Крім того, присутні обговорили проблемні питання, які виникають при розгляді звернень, порядок розгляду звернень з питань досудового розслідування, додержання вимог Закону України "Про запобігання корупції" щодо конфлікту інтересів під час розгляду звернень та основні аспекти забезпечення достовірності обліку цієї роботи.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Про Захід