На Львівщині в сексуальне рабство мати продала свою доньку

Опубліковано:

Про цей та інші жахливі випадки жертв трудового та сексуального рабства розповіла головна спеціалістка відділу сімейної політики департаменту соцзахисту Львівської ОДА Наталія Горун.

Загалом, за її словами, в Україні за останні 5 років у трудовому рабстві опинилися 303 українці, у сексуальному – 141 жінка. Змушували жебракувати – 50 осіб. Також зафіксовано 10 випадків продажу дітей і стільки ж випадків, коли людей вербували для вилучення органів, повідомляє "Лемберг ньюз".

“Живий товар” переважно відправляють в Росію, Польщу, Туреччину, Німеччину, Ізраїль, Грецію, ОАЕ. Однак, стати рабом можна і в Україні.

Сексуальною рабинею в Польщі, зокрема, була 17-річна дівчина, жителька одного з районів Львівщини. Її до Польщі привезла мати, нібито на роботу. Насправді ж свідомо продала свою доньку в бордель. Власники закладу заплатилижінці чималу суму, бо охочих порозважатися з малолітною красунею було достатньо. З грошима мати зникла невідомо куди, а донька 9 місяців перебувала у сексуальному рабстві. На щастя, польська поліція виявила бордель і звільнила дівчину, яку депортували в Україну.

Про Захід