Що сьогодні роблять працівники комунальних служб Ужгорода

Опубліковано:

Сьогодні в Ужгороді працівники підприємства "Закарпателектробуд": фарбують опори вуличного освітлення на вулиці Шумній, демонтують стару лінію і встановлюють нову на вулиці Перемоги, міняють лампи у мікрорайоні Радванка.

Косять траву: у Ротарі-парку, на схилі Ужа від набережної Незалежності, на вулиці Митній ("УжАгромікс"); вулиці Собранецькій (КШЕП); на проспекті Свободи, набережній Незалежності, площі Олександра Пушкіна ("АВЕ-Ужгород"); вулицях Возз'єднання, Миколи Бобяка, Тиводара Легоцького ("Прибиральник Плюс"); Василя Комендаря ("УжБудСервіс"); на Пагорбі Слави і кладовищі Кальварія (УККП).

Також підприємство "УжАгромікс" прибирає схили річки, вранці обрізали сухі гілки із ясена Масарика. Працівники КП "КШЕП" уночі проводили механізоване прибирання вулиць, чистять зливоприймачі вуличної стічної каналізації на вулиці Собранецькій (від школи №4 до вулиці Кошицької) і на вулицях Івана Анкудінова – Руській. На перехресті вулиць Марії Заньковецької – Олексія Бестужева–Рюміна ремонтують світлофор.

Фірма "АВЕ-Ужгород" ліквідовує несанкціоновані звалища за адресами: вулиця В'ячеслава Чорновола, Тиводара Легоцького, 18,46,76, Олександра Богомольця,14, Федора Достоєвського, 20, провулок Алішера Навої, на перехресті 8 Березня – Михайла Грушевського. "УжБудСервіс" забирає стихійні смітники з вулиць Павла Пестеля, Василя Сурикова, Минайської, провулку Залізничного.

Двірники усіх комунальних підприємств і обслуговуючих компаній проводять прибирання на своїх дільницях.

Продовжується капітальний ремонт площі Шандора Петефі (бруківка, щебеневі основи); тротуарів на вулиці Юрія Гагаріна (щебеневі основи, бордюри, ФЕМ-плитка); вулиці Перемоги (щебеневі основи, бордюри); Марії Заньковецької (бордюри, щебеневі основи на тротуарах, ФЕМ-плитка). Триває також реконструкція вулиці Олександра Можайського – уночі закінчили робити нижній шар асфальту на одній ділянці, на іншій – на відрізку від 8 Березня до Минайської – продовжують встановлювати щебеневі основи.

Ужгородська міськрада

Про Захід