Бескидський тунель освятили владики трьох конфесій (Фото)

Опубліковано:

У Воловецькому районі на залізничному перегоні "Бескид – Скотарське" за участі Президента України відбулося урочисте відкриття новозбудованого двоколійного Бескидського тунелю. Символічно, що освятили масштабний інфраструктурний проект владики трьох християнських конфесій: єпископ Ужгородський і Закарпатський Української православної церкви Київського патріархату Варсонофій, єпископ Мукачівський і Карпатський Української автокефальної православної церкви Віктор та архієпископ Мукачівський і Ужгородський Української православної церкви Московського патріархату Феодор.

На західному порталі тунелю із закарпатського боку залізничники встановили статуетку Святої великомучениці Варвари, покровительки гірників та тунелепрохідців.
У ході урочистостей Петро Порошенко поспілкувався з владиками та залізничниками-тунелепрохідниками, після чого відкрив пам'ятну дошку про найбільший за останні десятиліття інфраструктурний проект України.

Відтак Глава держави разом із делегацією відбув потягом до східного порталу тунелю на Львівщині для продовження урочистостей.

Про Захід