Що нині роблять комунальники в Ужгороді?

Опубліковано:

Сьогодні в Ужгороді працівники підприємства “Закарпателектробуд” відновлюють лінію вуличного освітлення і опору після автоаварії на вулиці Собранецькій. Також працівники цього підприємства фарбують опори вуличного освітлення на вулиці Тиводара Легоцького.

Працівники “УжАгроміксу” вирізають поросль, стрижуть кущі живоплоту на площах Дружби народів та Народній, косять схили над Ужем з боку Слов'янської набережної та в сквериках біля будівлі Закарпатської обласної адміністрації та ради.

Комунальне підприємство КШЕП проводить профілактичні роботи на світлофорних об'єктах і косить зелені зони на вулиці Загорській. На зелених зонах площі Шандора Петефі працюють робітники фірми “АВЕ-Ужгород”. Підприємство “УжБудСервіс” ліквідовує стихійне звалище сміття за адресою вулиця Марії Заньковецької, 15.

Підрядні організації продовжують капремонт площі Шандора Петефі – роблять щебеневі основи та викладають бруківку; капремонт тротуарів на вулиці Юрія Гагаріна – ставлять бордюри та ФЕМ-плитку; капремонт частини вулиці Перемоги – роблять зливову каналізаційну мережу; капремонт вулиці Марії Заньковецької (від перехрестя з вул. Михайла Грушевського до перехрестя вул. Тиводара Легоцького) – бордюри, щебеневі основи на тротуарах. Триває і реконструкція вулиці Олександра Можайського – бордюри, щебеневі основи, покриття з ФЕМ-плитки, облаштування зелених зон, інформує прес-служба Ужгородської міськради.

 

Про Захід