На Свалявщині 39-річний нероба викрав залізо та продукти в сусідки

Опубліковано:

Поліцейські Свалявщини розкрили дві крадіжки, скоєні в селі Сасівка. Заявниками були пенсіонери віком 60 та 74 роки. Так, 74-річна жінка повідомила в поліцію про те, що з її господарської прибудови викрали продукти, які вона заготувала: 50 кілограмів картоплі, 8 літрів квасолі. Також зникли вироби з заліза. 
Поліцейські провели оперативно-розшукові заходи та встановили особу підозрюваного — 39-річного односельця потерпілої. За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка).

Того ж дня свалявські поліцейські встановили особу ще одного підозрюваного в крадіжці. 39-річний житель села Сасівка, який викрав у 60-річного односельця велосипед з під'їзду будинку, затриманий та надає показові свідчення.

Працівники сектору кримінальної поліції Дубового розкрили крадіжку велосипеда в селі Калини. Після заяви потерпілої, 65-річної місцевої мешканки, правоохоронці провели ряд оперативно-розшукових дій та встановили особу підозрюваного. Ним виявився 46-річний односелець заявниці. Велосипед після проведення необхідних слідчих дій повернуть пенсіонерці.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 
 
 
Про Захід