Маріанна Сухолова удостоєна нагрудного знаку «За розвиток Закарпаття»

Опубліковано:

Сьогодні, 23 травня виконуючий повноваження голови облради Йосип Борто та заступник голови Петро Грицик свій робочий день розпочали з приємної місії. Вони вручили спільну відзнаку обласної ради та обласної державної адміністрації –  нагрудний знак "За розвиток Закарпаття" викладачу вищої категорії комунального вищого навчального закладу "Ужгородський коледж культури і мистецтв" Закарпатської обласної ради Сухоловій Маріанні Анатоліївні. В ще вона – відома талановита співачка, чарівна благодійниця, чудова   мама.

Як зазначається у відповідному спільному розпорядженні перших керівників краю- Михайла Рівіса та Геннадія Москаля, Маріанна Сухолова удостоюється  цієї високої відзнаки  за вагомий особистий внесок у розвиток культури та мистецтва краю, активну громадську діяльність, сумлінну працю,  високий професіоналізм. 

Йосип Борто  подякував їй за талант, що полонить прекрасним музичним чуттям, фаховість та збереження пісенної спадщини й культурного надбання рідної землі,  які є безцінними для прийдешніх поколінь.

–    Ви даруєте людям свою щирість душі і чудовий голос, що робить наше життя світлішим, а вашу долю – яскравішою, – наголосив Йосип Йосипович та побажав їй міцного здоров'я, наснаги і творчого довголіття.

Маріанна Анатоліївна зі свого боку подякувала керівництву краю за підтримку та додала:

–       Цьогоріч  я святкуватиму 25- річчя своєї творчої діяльності і ця висока відзнака, яка поповнила мою  скриню грамот, дипломів та нагород різного рівня,  додаватиме мені  снаги й надалі робити все для того, аби  українські композиції, пісні, створені закарпатцями, і добра слава про наш унікальний  край линули далеко за межами нашої України!

Прес-служба облради

Про Захід