Перечинські полісмени навчали школярів правилам безпеки на дорозі

Опубліковано:

З 21 по 27 травня на території України розпочався Тиждень Безпеки дорожнього руху. Працівники патрульної поліції активно проводять бесіди із школярами, студентами та дітками в дошкільних закладах, інформує Патрульна поліція Закарпатської області.

Оскільки, травень — останній місяць навчального року, тож уже за кілька днів дітей на вулиці побільшає. Безпечна поведінка — найголовніше правило на дорогах.

Сьогодні інспектори завітали в гімназію в місті Перечин. Під час зустрічі із учнями вагому увагу приділили саме безпеці на дорозі. Дітям розповіли про те, як правильно переходити проїзну частину, нагадали основні жести регулювальника, ще раз наголосили на використанні світлоповертаючих елементів у темну пору доби. Уроки проходили на теми: “Безпека на дорозі – безпека життя”, “Будь модним – стань помітним у темряві” та “Помітний – значить живий!”.

На завершення вже традиційно всі охочі мали можливість відчути себе справжнім поліцейським, одягти бронежилет та оглянути службовий автомобіль патрульних.

Про Захід