В Ужгороді навчатимуть готувати аюрведичні страви

Опубліковано:

В Ужгороді відбудеться великий вегетаріанський майстер – клас з приготування класичних страв древньо-індійської науки аюрведи.

Майстер-клас проведе талановитий кулінар та лікар-аюрведист Тарас Зінько зі Львова!

"Моя любов до аюрведи прийшла через любов до готування. Бо коли щось хочеш робити добре, то починаєш заглиблюватися в усі аспекти. І значення вже має не тільки смак, але і користь. Аюрведа вчить, що 80% всіх болячок саме від не правильного харчування", – розказує Тарас Зінько, лікар-аюрведист про поєднання кулінарії та аюрведи.

.Для гостей майстер-класу ми розкриємо основні принципи харчувння за аюрведою. Адже головне правило – немає корисного чи не корисного, є їжа яка підходить одному, а іншому не підходить. Або навіть в залежності від часу коли ви це вживаєте. До прикладу, солодке – хось повністю обмежує, але такі страви можна вживати до обіду, а от ввечері дійно вони не підуть на користь.

Багато хто скаржиться на погане переварювання сирого молока. Та аюрведа вчить, що молоко не можна змішувати з іншими продуктами. Це як окрема страва – воно не вживається ні з кашами, фруктами, чи будь-чим іншим.

Наш експер розповість що, як і чому впливає в нашому раціоні на самопочуття, емоції, здоров'я. Особлива увага в аюрведі приділяється спеціям та прянощам. Тарас справжній майстер у вдалому їхньому комбінуванні та використанні.

Всі страви будуть приготовані строго по аюведичним канонам, і допоможуть вам зрозуміти з чого почати, щоб покращити свій раціон.

ДОВІДКА: Тарас Зінько (м. Львів) сертифікований лікар-аюрведист. Проводить пульсову діагностику (класичний аюрведичний метод діагностики), (визначає вроджену та набуту конститицію). Виявляє наявні хвороби та вміє здіагностувати захворювання тільки на зародковому етапі. Допомагає скоригувати харчування в залежності від індивідуального типу людини, налагодити режим дня, за необхідності підбирає ефективні трав'яні аюведичні препарати.

Протягом двох днів (26-27 травня) можна записатися до нього на індивідуальну консультацію в м. Ужгород.

Місце проведення майстер-класу: Будинок Побуту. пл. Шандора Петефі, 2 (кафе Connection, 2-ий поверх).

Початок о 12.00. (тривалість 2 години)

Вартість : благодійні внески

Реєстрація на майстер-клас ОБОВ'ЯЗКОВА!

050 714 70 70 Тетяна

Організатори Meditation Room в Ужгороді

Про Захід