За одну ніч закарпатські патрульні затримали 4 осіб із наркотиками

Опубліковано:

Як повідомляє Патрульна поліція Закарпатської області, цієї ночі правоохоронці затримали чотирьох осіб із речовинами, схожими на наркотичні. Так, під час патрулювання поблизу Берегова увагу поліцейських привернув чоловік, котрий помітно нервував, побачивши службове авто поліцейських. Під час поверхневої перевірки у чоловіка знайшли шприц із кристалічною речовиною білого кольору, схожою на наркотичну. Порушник зізнався, що зберігає наркотики для власного вживання.

О 22.15 годині на вулиці Богдана Хмельницького в Мукачеві інспектори зупинили чоловіка, котрий теж поводився підозріло. Патрульні провели поверхневу перевірку і виявили в чоловіка поліетиленовий пакетик з речовиною білого кольору, схожою на наркотичну.

Ще одного чоловіка зупинили в тому ж місті на тій же вулиці. У нього так само був схований медичний шприц із кристалічною білою речовиною, схожою на метамфетамін.

І вже пізно ввечері в Мукачеві, на вулиці Великогірній, патрульні зупинили таксі за порушення ПДР. Водій, нічого не підозрюючи, надав документи, коли пасажир різким рухом щось кинув під сидіння автівки. Як виявилося, викинув він речовину рослинного походження зеленого кольору з характерним запахом, схожу на наркотичну.

У всіх випадках на місце події викликали слідчо-оперативну групу для з'ясування всіх обставин.

Про Захід