Прокуратура розслідує службове недбальство працівників Департаменту міського господарства Ужгородської міськради

Опубліковано:

Прокуратура Закарпатської області, за повідомленням у засобах масової інформації, зареєструвала кримінальне провадження, щодо неналежного виконання службових обов'язків службовими особами Департаменту міського господарства Ужгородської міської ради щодо контролю за виконанням робіт по капітальному ремонту ряду доріг у м.Ужгороді.

Так, в ході аналізу повідомлень ЗМІ та їх співставлень з інформацією на інтернет – ресурсі "Прозорро" встановлено, що роботи по договорам, щодо реконструкції та ремонту доріг обласного центру, які укладені у 2017 р. між Дертаментом міського господарства Ужгородської міської ради та рядом товариств не виконані.

Вищенаведене свідчить про можливе неналежне виконання службовими особами Департаменту міського господарства Ужгородської міської ради своїх службових обов'язків, адже через неналежний контроль за виконанням договірних зобов'язань підрядниками, прийняття робіт неналежної якості та їх оплату – спричинено істотну шкоду територіальній громаді міста Ужгорода.

Першочергова кваліфікація у даному кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 367 КК України – службова недбалість.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні доручено здійснювати СВ УСБУ в Закарпатській області під процесуальним керівництвом прокуратури області, інформує прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Про Захід