Поліція Закарпаття долучилася до забігу, приуроченого до Олімпійського дня бігу

Опубліковано:

В Ужгороді відбувся традиційний, вже 24 по рахунку забіг, приурочений до Олімпійського дня бігу. Особовий склад поліції Закарпаття долучився до заходу, ювенальна поліція запросила дітей, з якими постійно співпрацює, інформує ГУНП у Закарпатській області.

Сьогодні, 18 травня, в Боздоському парку в Ужгороді відбулися змагання з легкої атлетики в рамках відзначення Олімпійського дня бігу. Такий захід проводиться на Закарпатті уже 24 раз. Організаторами традиційно виступили місцева влада та ФСТ "Динамо". Поліція Закарпаття долучилася до свята спорту, і в забігу взяли участь працівники Головного управління Національної поліції в Закарпатській області та Управління патрульної поліції в Закарпатській області. Розпочав турнір виступ оркестру ГУНП в Закарпатській області. Крім цього, ювенальна поліція Закарпаття запросила на захід дітей, з якими постійно співпрацює, і ті радо відгукнулися на таку ініціативу.

Найменші учасники дошкільного віку бігали на короткі дистанції, дорослі – півкілометра. Переможці отримали цінні подарунки та призи, проте учасники прийшли на забіг не для цього, а щоб привернути увагу до важливості здорового способу життя. 
Ті, в кого залишилися сили після бігу, ще перетягували канат, брали участь в активних конкурсах і заходах. 
Цього року Олімпійський день бігу в Ужгороді вдався на славу, навіть триденний дощ в обласному центрі Закарпаття припинився на дві години, щоб учасники мали максимальне задоволення від змагань.

 

Про Захід