Ужгородські депутати виділили понад 1 мільйон гривень на міський центр ПМСД

Опубліковано:

На сьогоднішньому сесійному засіданні депутати міської ради підтримали зміни до Програми розвитку туризму та формування позитивного інвестиційного іміджу м. Ужгород на 2018-2022 роки – для якісного виконання заходів Програми, активізації презентаційної діяльності у туристичній, інвестиційній та зовнішньоекономічній сфері. 
Проект не потребує додаткового фінансування.

Внесли сьогодні на сесії і зміни до комплексної Програми профілактики та протидії злочинності в Ужгороді на 2017 – 2020 роки. Зокрема, програму доповнили наступним пунктом: " 8.7. Проведення заходів з енергозбереження та модернізації системи електроживлення будівлі Ужгородського відділу поліції, заміна віконних та дверних блоків, проведення внутрішньої електромережі".

Враховуючи грантовий проект транскордонного співробітництва Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна, депутати міської ради підтримали внесення змін до Програми зміцнення матеріально-технічної бази міського центру первинної медико- санітарної допомоги на 2016-2020 роки, затвердженої рішенням VIII сесії міської ради VII скликання 29.11.2016 №443. А саме передбачили на 2018 рік 1 млн. 650 тис. грн.
Програма була розроблена для забезпечення доступної кваліфікованої медичної допомоги кожному ужгородцю, враховуючи сучасні вимоги до оснащення матеріально-технічної бази, а саме – придбання медичного обладнання та господарського оснащення тощо, інформує прес-служба Ужгородської міськради.

 

Про Захід