Стало відомо, скільки на Рівненщині є офіційних мільйонерів

Опубліковано:

Фінішувала кампанія декларування – мешканці Рівненщини подали 7175 декларацій

“Мешканці Рівненщини витримали ще один тест. Адже декларування доходів громадян в Україні – своєрідний екзамен на порядність українців та відношення до своєї країни” – зазначила заступник начальника ГУ ДФС у Рівненській області Надія Друзюк.
За наслідками поданих декларацій фізичними особами задекларовано 761,7 млн. грн. доходу. Самостійно нараховані податкові зобов'язання з податку на доходи фізичних осіб – складають  15, 2 млн. грн., повідомляє "03656".

На підтримку Збройних сил України добровільно задекларовано 3,5 млн. грн. військового збору, що є вагомим внеском забезпечення обороноздатності країни.

Цьогоріч в області офіційно задекларували доходи 39 мільйонерів, в сумі 160,4 млн. грн., відповідно визначено до сплати 5,0 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб та 1,1 млн. грн. військового збору, повідомляють ГУ ДФС у Рівненській області.

Крім того 2721 громадян звернулось до органів ДФС з реалізація права на отримання податкової знижки, які задекларували до повернення з бюджету 4,8 млн. грн. ПДФО.
ГУ ДФС у Рівненській області нагадує, що подати декларацію для отримання податкової знижки можна до ДПІ за місцем реєстрації до 31 грудня поточного року.

“В ході проведення цьогорічної кампанії декларування працівники територіальних органів ГУ ДФС у Рівненській області орієнтувалися на налагодження партнерських взаємовідносин із платниками податків, створення умов, які гарантують обслуговування платників на належному якісному рівні, зокрема, надання консультаційної допомоги по заповненню податкових декларацій та проведення широкомасштабної роз'яснювальної роботи серед громадян щодо виконання свого громадянського обов'язку перед державою шляхом добровільного декларування отриманих доходів”, – зазначила Надія Друзюк.

Про Захід