Закарпатські полісмени зорганізували для школярів цікаву екскурсію

Опубліковано:

Учора, 10 травня, в Закарпатський обласний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді в місті Ужгород завітали на екскурсію півтора десятка дітей молодшого шкільного віку разом із дорослими. Ці хлопчики й дівчатка з Ужгорода є спортсменами, які займаються в секції айкідо. Разом із ними був їхній тренер – президент обласної федерації айкідо "Сінаджо" Юрій Кедик.

Організувала екскурсію Закарпатська поліція, зокрема начальник ювенальної превенції ГУНП в Закарпатській області підполковник поліції Андрій Курта.

У своєму виступі правоохоронець нагадав діткам про правила поведінки під час літнього відпочинку. Зокрема, як себе поводити під час відпочинку на водоймах, у лісі, як не стати жертвою злочинців. Андрій Курта також розповів дітям про правові наслідки псевдо-замінуванням шкіл та інших важливих об'єктів. 
Далі перед юними учасниками екскурсії виступили експерти-криміналісти НДЕКЦ поліції Денис Тетеря й Наталія Гончар, які продемонстрували дітям роботу експертів зі зняття відбитків пальців уявного злочинця. З неабияким захопленням хлопчики та дівчатка випробували себе в ролі експертів, працюючи з відповідною спецтехнікою поліції.

Після виступу правоохоронців працівники центру провели для гостей цікаву екскурсію, показавши їм екзотичних тварин, яких вони утримують.

А на завершення екскурсії було фото на пам'ять, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

 

Про Захід