Чопські прикордонники долучилися до святкування Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні (Фото)

Опубліковано:

Військовослужбовці відділу "Гута" були запрошені на урочистості, влаштованих Кам'яницькою сільською радою, інформує, прес-служба Чопського прикордонного загону.

День перемоги над нацизмом у Європі вшанували сьогодні в управлінні та підрозділах Чопського прикордонного загону. На згадку про вісім мільйонів співвітчизників, полеглих за час Другій світової, військовослужбовці на усіх відділах влаштували Перші хвилини миру. Очільники Чопського та Мукачівського прикордонних загонів та військовий капелан отець Сергій Ємець долучились до урочистостей, які з нагоди свята організували в обласному центрі Закарпаття. Разом з керівниками області та міста Ужгород, представниками правоохоронних відомств та ветеранських організацій,вони поклали квіти до пам'ятників “Україна – визволителям”, “Добровольцям Закарпаття – учасникам другої світової війни”, а також до Меморіального комплексу на “Пагорбі Слави”.

Військовослужбовці відділу “Гута”, окрім того, взяли участь в урочистостях, влаштованих Кам'яницькою сільською радою. На вечорі пам'яті до Дня перемоги над нацизмом у Європі вони представили своє відомство та розповіли про ті найважчі та неочікувані години війни, коли саме “зелені кашкети” перші зустріли противника. Історією доведено, що як у далеких 1940-х, так і тепер у 2000-х прикордонники – це ті опора та щит, які завжди напоготові захистити рідну землю від навали ворога та на які надіється увесь український народ.

Про Захід