Чопські прикордонники затримали російського “чорного рієлтора”

Опубліковано:

Сьогодні вранці прикордонники відділу “Тиса” Чопського загону затримали чоловіка кавказької зовнішності, який намагався незаконно дістатись Угорщини. Дільничний інспектор помітив невідомогоу лісосмузіна відстані 150 метрів до лінії кордону. Іноземець не мав при собі жодних документів, проте назвався громадянином Російської Федерації.

У ході перевірочних заходів прикордонникам вдалось з'ясували, що затриманий перебуває у розшуку на території Росії за вчинення низки кримінальних злочинів.  У складі організованого угрупування він займався так званим “чорним ріелторством”. Скуповуючи незаконним шляхом частки квартир у Москві, він та його спільники змушували сім`ї залишати свої домівки або продавати їх за безцінь. Окрім того, перевіряється можлива причетність правопорушника до організації незаконного переміщення через українсько-угорський кордон групи нелегалів з Афганістану, затриманих сьогодні вранці спільно з угорськими правоохоронцями.

Наразі, тривають фільтраційні заходи з залученням офіцерів оперативного підрозділу. Після з'ясування усіх обставин правопорушника буде притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.2 ст.204-1 КУпАП “Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України”. Його подальшу долю визначить суд, інформує прес-служба Чопського прикордонного загону.

 

 

Про Захід