Перший в історії УжНУ конкурс краси «Міс медичного факультету №2» став справжньою феєрією

Опубліковано:

Майже 4-годинне яскраве шоу з танцями, піснями і розважальними номерами – таким увійде в історію Ужгородського національного університету перший конкурс краси "Міс медичного факультету №2", на якому обрали найкрасивішу студентку факультету.

Лише той факт, що учасниці конкурсу представляли 5 країн із різних частин світу – від Африки до Індії, уже гарантував незвичайне для Ужгорода яскраве шоу.

А оскільки організатори добре попрацювали над програмою вечора і розбавили змагання моделей яскравими і екзотичними пісенними й танцювальними номерами, то перший конкурс краси серед іноземних студенток став направду незабутньою феєрією.

За титул "Міс медичного факультету №2" змагалися 10 учасниць, які представляли 5 країн – Індію, Великобританію, Марокко, Нігерію та Зімбабве. До складу журі, яке оцінювало конкурсанток, увійшли декан медичного факультету №2 Василь Калій, голова профкому студентів УжНУ Ростислав Головчанський та представники компаній, які стали спонсорами свята.

Цікаво, що величезна зала облмуздрамтеатру, де проходив конкурс, була вщерть заповнена глядачами, які надзвичайно пристрасно підтримували "своїх": студенти-індуси – представниць Індії та Великобританії, студенти-араби – красуню з Марокко, студенти-африканці – учасниць з Нігерії та Зімбабве. Можна сміливо стверджувати, що жоден інший факультетський конкурс краси не бачив таких бурхливих емоцій і такого пристрасного вболівання.

З огляду на це, а також враховуючи те, що всі красуні-учасниці конкурсу дуже достойно представили себе на різних етапах конкурсної програми, журі було непросто обрати переможниць. Та все ж довелося визначатися. Отож, за підсумками конкурсу, другою віце-міс стала представниця Великобританії, студентка індійського походження Кулджіт Каур Сінг.

Першою віце-міс журі обрало красуню з Марокко Хассаіду Айман.

А королевою вечора і першою в історії університету "Міс медичного факультету №2" стала чарівна Еке Чідінма Джейн.

Декан медфаку №2 Василь Калій після завершення конкурсу подякував оргкомітету, спонсорам і учасницям за "неймовірне і незабутнє шоу".

– Я вдячний оргкомітету, який, попри відсутність досвіду, чудово впорався із завданням, компаніям-спонсорам "Excel Ishan" та "Future" за необхідну фінансову підтримку, а також усім, хто виходив на сцену і продемонстрував свої незвичайні таланти. І, звичайно, дякую нашим чарівним учасницям, кожна з яких заслужила перемогу! Ви гідно представляли свої країни! Особливе спасибі також усім, хто прийшов і активно підтримував наших дівчат, створюючи справді святкову атмосферу вечора, – підсумував Василь Калій.

 

Ярослав Світлик, Фото Гарі Крішнана

Про Захід