Стартує Всеукраїнський рейтинг «Сумлінні платники податків – 2017»

Опубліковано:

У цьому році Всеукраїнський рейтинг "Сумлінні платники податків – 2017" стартує 10 травня. Заяви платників для участі в конкурсі з коротким описом їх досягнень за 2017 рік приймаються до 10 червня 2018 року.

Рейтинг проводиться в два тури: перший – регіональний (обласний), другий – всеукраїнський.

Підведення підсумків першого (регіонального) туру рейтингу планується завершити до 30 червня 2018 року.

Підсумки першого туру рейтингу і визначення переможців проводить Обласна рейтингова комісія конкурсу. До складу комісії увійшли Геннадій Москаль – голова Закарпатської ОДА, Михайло Рівіс – голова Закарпатської обласної ради, Петро Лазар – директор Департаменту фінансів Закарпатської ОДА, Олексій Петріченко – начальник Головного управління ДФС в Закарпатській області, Марта Волощук – голова ТВ АППУ у Закарпатській області, Володимир Гісем – директор ОП "Ужгородський коньячний завод", Сергій Павленко – голова Ужгородського міського осередку АППУ, представники ЗМІ регіону.

Секретарем Обласної рейтингової комісії конкурсу обрана Мирослава Каламуняк – директор ПрАТ "Ужгородська швейна фабрика".

Відповідно до Положення "Про Всеукраїнський рейтинг "Сумлінні платники податків" конкурс платників проводиться у таких номінаціях: аграрна галузь, галузі будівництва та девелопменту, культури та спорту, інформації та телекомунікацій, охорони здоров'я та соціальної допомоги, промисловості, сфери права, консалтингу, наукової та технічної діяльності, торгівлі, послуг, транспорту та зв'язку, фінансової та страхової діяльності та сфері управління активами та нерухомістю.

Визначення переможців проводиться за такими показниками як: податкове навантаження, повнота та своєчасність сплати податків і зборів, податкова дисципліна, середня заробітна плата по підприємству, Кількість робочих місць, участь у соціальних програмах та благодійній діяльності.

Підведення підсумків рейтингу проводиться у розрізі трьох категорій платників податків: малі, середні, великі.

Заяви подаються номінантами рейтингу за адресою: м. Ужгород, вул.. Льва Толстого, 40 або електронною поштою [email protected]. Телефон для довідок: (0312) 63 05 98.

Всеукраїнський рейтинг "Сумлінні платники податків" започаткований Всеукраїнською громадською організацією "Асоціація платників податків України" в 2011 році з метою посилення ролі та авторитету платника податків в житті країни, відзначення кращих здобутків платників податків.

За 6 років участь у конкурсі взяли 270 сумлінних платників податків краю, з яких 78 стали переможцями першого регіонального туру, а 19 – всеукраїнського.

Запрошуємо до участі у Всеукраїнському рейтингу всіх сумлінних платників податків краю.

ДФС у Закарпатській області

Про Захід