П’яний ужгородець віз дитину на передньому сидінні автівки

Опубліковано:

У селищі Середнє Ужгородського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки "Volkswagen Gоlf", помітивши дитину на передньому сидінні. Керував автомобілем житель Мукачівського району, в салоні також перебувала ще одна дитина та дружина водія. Правоохоронці мали намір зробити водієві зауваження, адже перевозити малих дітей спереду не можна. Однак виявилося, що чоловік перебуває в стані алкогольного сп'яніння. Драгер засвідчив у нього 1,2 проміле алкоголю, про що правоохоронці склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили водія від керування. 
У селі Сокирниця Хустського району вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки "Аudі", на якому не працювала одна передня фара. Керував машиною житель села Крайниково, який перебував у стані алкогольного сп'яніння. Драгер виявив у нього 1,08 проміле алкоголю, про що правоохоронці склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили водія від керування. 
У селі Калини Тячівського району працівники групи реагування патрульної поліції Дубівського відділення зупинили автомобіль марки "Volkswagen Jеttа", який виконував незрозумілі маневри під час руху. Керував іномаркою місцевий житель в стані сильного алкогольного сп'яніння. Драгер виявив у нього 3,38 проміле алкоголю. Водій також не мав водійського посвідчення. На нього склали відповідні адмінпротоколи, машину затримали на спецмайданчик поліції. 
У місті Берегово працівники групи реагування патрульної поліції зупинили незареєстрований мотоцикл марки "Dеltа", водій якого створював на дорозі аварійну ситуацію. За кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного сп'яніння, який не мав документів на право керування. Від проходження медосвідування він відмовився. На правопорушника в присутності двох свідків склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп'яніння та без водійського посвідчення. Від керування нетверезого водія відсторонили. 
Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного сп'яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Про Захід