Свалявська поліція розкрила крадіжку огорожі з території підприємства

Опубліковано:

Співробітники Свалявського відділення поліції встановили осіб причетних до крадіжки металевих листів з огорожі приватного підприємства. Крадене, як речовий доказ, вилучили.  

 

Вчора, 5 квітня, близько 16:30 на лінію “102” надійшло повідомлення від  охоронців приватного  підприємства на вулиці Першотравневій у Сваляві про крадіжку частини огорожі з боку міського кладовища.

Дільничні офіцери, працівники групи реагування патрульної поліції спільно з працівниками слідчо-оперативної групи, що прибули за викликом, на місці злочину встановили обставини події і швидко затримали осіб, які обґрунтовано підозрюються у вчиненому. Ними  виявились дві місцеві жінки,  віком 30 та 34 роки та 38-річний чоловік.  Як з'ясували правоохоронці, містяни через територію кладовища дістались до огорожі, яка відмежовує приватну фірму, і зняли три листи. 

За фактом крадіжки, вчиненої групою осіб, у поліції розпочали розслідування за ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України. Речовий доказ – крадені листи вилучили. Відносно фігурантів вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу. Слідство у справі триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Про Захід