Берегівська виконавча служба незаконно реалізувала на електронних торгах свердловину термальних вод

Опубліковано:

Прокуратура Закарпаття через суд вимагає повернути сверловину вартістю понад 1 млн грн державі, інформує  прес-служба прокуратури Закарпатської  області.

Прокуратура Закарпатської області, в інтересах держави в особі Фонду державного майна України, звернулась з позовною заявою до відділу примусового виконання рішень управління ДВС Головного територіального управління юстиції у Закарпатській області, ДП "СЕТАМ" та одного з товариств краю про визнання за державою в особі Фонду державного майна України права власності на споруду експлуатаційної свердловини термальних вод у м. Берегово.

Так, прокуратурою області виявлено грубе порушення вимог цивільного та господарського кодексів України при відчуженні свердловини термальних вод на Берегівщині.  
Мова йде про факт незаконної реалізації органами державної виконавчої служби свердловини термальних вод вартістю понад 1 млн грн на електронних торгах "СЕТАМ".
Відтак, прокуратура Закарпатської області через суд вимагає визнати за державною право власності  на незаконно відчужену свердловину термальної води у м. Берегово вартістю понад 1 млн грн.
Про Захід