В Ужгороді можна побачити підковану блоху та Мона Лізу на зерняткові рису

Опубліковано:
Надзвичайно цікава виставка мікромініатюр легендарного Володимира Казаряна чекає на відвідувачів в обласному центрі Закарпаття.
Експозиція "Восьме чудо світу" розгорнулася у виставковій залі Закарпатського музею народної архітектури та побуту. Побачити на власні очі 30 експонатів приходять цілими групами, адже до цього часу про такі шедеври закарпатці могли тільки через ЗМІ.
 
Кожен експонат особливий і дуже вражає витонченістю, це і портрет Мона Лізи на зернинці рису, і Венера на волосині, верблюди у вушці голки та багато інших мікроскопічних див.
За попередньою інформацією, виставка діятиме до кінця літа. Вартість входу символічна – усього 40 гривень, а для студентів та пенсіонерів дешевше.
 
Довідка: Володимир Едуардович Казарян — видатний майстер світового мікромініатюрного мистецтва, творець витворів, що вражають своєю унікальністю, мікроскопічними розмірами, красою. Людина рідкісного обдарування, яскравий представник типу "універсальної людини". Він не тільки чудовий художник і скульптор, конструктор і винахідник, але й філософ, мислитель, письменник, композитор і поет. Його девіз — "Неможливе зробити можливим!". Його творіння знаходяться в приватних колекціях багатьох президентів і світових знаменитостей, а виставки завжди користуються незмінним успіхом, викликаючи радість і здивування.
 
Унікальна виставка мікромініатюр Володимира Казаряна подарує шанувальникам прекрасного багато радісних миттєвостей і залишить незабутнє враження на все життя!
 
Вікторія Жуйко, "Про Захід"
Про Захід