У ДТП на Хустщині загинула жінка (Фото)

Опубліковано:

Учора, 29-го квітня, близько 11:40, на лінію "102" надійшло повідомлення про аварію з потерпілими при в'їзді у Хуст. Поліцейські,що прибули за викликом з'ясували, що зіткнулися автомобіль "Hyundai Accent" та мотоцикл "Honda Gold Wing".

Поліція встановила попередні деталі інциденту. Водій автомобіля 31-річний мешканець села Сокирниця, перетинаючи зустрічну смугу, не надав перевагу у русі мотоциклу, внаслідок чого відбулося зіткнення.

У результаті аварії, пасажирка мотоцикла – 32-річна ужгородка – загинула на місці аварії,а водія мотоциклу – 48-річного мешканця Івано-Франківщини – госпіталізували з політравмами до реанімації.

Внаслідок отриманих у результаті ДТП травм, у лікарні також опинилися пасажири іномарки – 28-річна мешканка села Сокирниця та її 5-річна донька.

Наразі за фактом аварії у поліції розпочали слідство. Слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху,що спричинили смерть потерпілого. Слідство у справі триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Про Захід