У Виноградові відбудеться фестиваль виноградарів-виноробів

Опубліковано:

Закарпатців запрошують на відкриту дегустацію вин, інформує прес-служба ОДА.
Першого травня у місті Виноградів відбудеться відкрита дегустація сонячних напоїв, поданих на конкурс в межах фестивалю виноградарів-виноробів “Угочанська лоза”. На території готельно-розважального комплексу “Чорна гора” переможців визначатимуть професійні дегустатори із Закарпаття, а також сомельє з Угорщини та Франції. За роботою експертів дегустаційної комісії зможуть спостерігати  і самі винороби, і туристи. Гості матимуть унікальну можливість першими скуштувати кращі вина фестивалю, крім того тут пригощатимуть і сирною продукцією. 
Нагадаємо,  6 травня у м. Виноградів на території парку Перені пройде традиційний фестиваль виноградарів-виноробів "Угочанська лоза". Протягом дня в парку триватиме експозиція “Сільських дворів” та виставка-продаж кращої виноробної продукції. В амфітеатрі лунатиме жива музика від автентичних фольклорних колективів, працюватиме дитяче містечко з атракціонами, тематичні фотозони. Урочистому відкриттю передуватиме святкова театралізована хода центральними вулицями міста. 
Напередодні, 5 травня, в межах фестивалю “Угочанська лоза”  відбудеться екскурсія вузькоколійним потягом “Винний шлях Боржавською вузькоколійкою”. Гостей на зупинках від Виноградова до с. Шаланки чекатимуть розваги фольклорних колективів, а також дегустація продукції місцевих виноробів.

Про Захід