Чопські прикордонники зіграли у страйкбол зі школярами

Опубліковано:

Незвичне та надзвичайно цікаве навчання організували військовослужбовці Чопського загону для членів гуртка “Юні друзі прикордонника”. Зі справою охорони державних рубежів та захисту Батьківщини майбутніх правоохоронців ознайомили шляхом гри у страйкбол. Військові проводили захід такого типу вперше та у подальшому планують влаштовувати щорічно до Дня прикордонника.

Способом гри та навчання водночас досвідчені спеціалісти навчали підлітків порядку оборони прикордонного підрозділу від збройного нападу ворога. У грі з  уявним противником саме дітлахи виконували роль охоронців кордону. Їхнім завданням було не допустити “ворога” на територію військового містечка та укріпити бойові позиції підрозділу. Варто зазначити, що “Юні друзі прикордонника” з поставленим завданням впорались та зуміли відбити свою “прикордонну заставу”.

Водночас, прикордонники мобільного підрозділу Чопського загону продемонстрували хлопцям та дівчатам різні варіанти тактики ведення бою, прийоми самозахисту з використанням зброїта порядок затримання правопорушників. Така гра принесла багато задоволення та мегапозитиву як “юним прикордонникам”, так і мужнім правоохоронцям. Дітлахи залишились у захваті від такого дозвілля та набутого досвіду, військові ж переконались, що готують собі гідну заміну у майбутньому, інформує прес-служба Чопського прикордонного загону.

Про Захід