14-річний ужгородець намагався пограбувати чужий будинок

Опубліковано:

Упродовж однієї доби закарпатські поліціянти розкрили 4 майнових злочина. Затримали п'ятьох підозрюваних у скоєнні крадіжок. Одного з них впіймали "по гарячих слідах".

За минулу добу ужгородські поліцейські розкрили дві крадіжки. Одного з підозрюваних у скоєнні правопорушення вдалося затримати за кілька хвилин. Працівники управління патрульної поліції помітили на одній з вулиць 14-річного ужгородця, який кілька хвилин перед тим виламав двері на підвальному приміщенні будинку по вулиці Джамбула та викрав металеві речі.

У скоєному підліток зізнався та видав викрадене. За фактом слідчі Ужгородського відділу поліції розпочали кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення).

Того ж дня в Ужгороді поліцейські затримали викрадача велосипеда. 30-річний місцевий мешканець розповів, що напередодні залишив на кілька хвилин транспортний засіб біля будинку по Слов'янській набережній. Повернувшись, його не знайшов. Дільничні офіцери поліції встановили особу підозрюваного та затримали 40-річного мешканця обласного центру. За фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України.

На Перечинщині поліцейські викрили підозрюваного у крадіжці грошей в 63-річного жителя села Дубриничі. Правоохоронці встановили, що 43-річний односелець потерпілого проник до нього в будинок та викрав гроші й матерчату куртку. Речові докази частково вилучені. За фактом ведеться слідство.

Крім того, крадіжку з проникненням розкрили поліцейські Мукачівського відділення поліції. Правоохоронці затримали двох односельців із села Домбоки, які в гараж мешканця села Старе Давидково і викрали автозапчастини та металеві вироби. За фактом крадіжки, скоєної 14-ти та 20-річним юнаками відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Про Захід