Берегівські поліцейські у місцевого рибалки вилучили вогнепальну зброю

Опубліковано:

Вчора ввечері, близько 20.40 год, під час відпрацювання районного центру через нерестову заборону вилову риби у період її відтворення, працівники сектору реагування патрульної поліції спільно з дільничними офіцерами Берегівського відділу неподалік каналу "Верке" по вул.Мочолівській зупинили 38-річного місцевого мешканця, який у спеціальному чохлі переносив вудиці і предмет схожий на зброю.

Під час поверхневого огляду поліцейські у місцевого мешканця виявили три вудки для вилову риби та малокаліберну нарізну вогнепальну зброю. Окрім того з кишень штанів чоловік видав правоохоронцям 8 набоїв до зброї та відстріляну гільзу.

За порушення правил рибної ловлі поліцейські Берегова спільно з держінспекторами з охорони навколишнього природного середовища притягнули чоловіка до адміністративної відповідальності за порушення вимог законодавства, що передбачено ст. 85 Кодексу України про адмінправопорушення (Порушення правил використання об'єктів тваринного світу).

За незаконне поводження зі зброєю мешканцю м.Берегова передбачена кримінальна відповідальність за ч.1 ст.263 ККУ. Заборонені речі у поліції вилучили та направили на дослідження експертам. У справі триває слідство, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Про Захід