На Буковині прикордонники затримали велику партію сигаретної контрабанди і торгівця людьми (Фото)

Опубліковано:

Учора, 24 квітня, на Буковині у двох випадках прикордонники за інформацією місцевого населення виявили 30 ящиків з тютюновими виробами.

Так, в одному із випадків, “горе-підприємців” прикордонники відділу “Селятин” виявили неподалік державної межі. Група з п'яти чоловіків швидко рухалася в сторону кордону з Румунією. Кожний із правопорушників ніс за плечима ношу. Помітивши прикордонників, зловмисники покинули свої “наплічники” і вдалися до втечі. Враховуючи значну відстань до правопорушників, аби зупинити втікачів, охоронці кордону здійснили постріли в повітря, повідомляє прес-служба Чернівецького прикордонного загону.

Згодом, під час огляду місцевості прикордонники виявили 8 пакунків обмотаних клейкою стрічкою. Як з'ясувалося пізніше, в пакунках знаходилося майже 9 тисяч пачок сигарет.

Ще майже 6 тисяч пачок  сигарет виявили прикордонники  відділу “Красноїльськ”.

В обох випадках виявлені тютюнові вироби були доставлені до прикордонних підрозділів. 

Також, минулої доби прикордонники Чернівецького загону викрили іноземця, що знаходився у міжнародному розшуку.

Чоловіка затримали вчора по обіді, в пункті пропуску “Мамалига” коли той проходив паспортний контроль. На документ іноземця спрацювала база даних “Інтерполу”.

Розшукуваним виявився громадянин Молдови, якого шукали українські правоохоронці, за ймовірну причетність до торгівлі людьми. Іноземця передали співробітникам Національно поліції.

Про Захід